Новини

Опалення приміщень з DUNGS

Технології DUNGS в значній мірі впливають на енергоефективність і, тим самим, економічність і екологічну безпеку газових опалювальних систем. Фірма DUNGS пропонує безпеку протягом довгого терміну служби.

Перейти в каталог DUNGS

Що потрібно зробити перед установкою котла?

PHOTO_NANEO_S_EMC_S_24_34Перед установкою котла виникає питання: Як підготуватися і що зробити перед установкою котла? На це питання ми відповімо на прикладі Газового Котла De Dietrich ZENA Plus MSL 24 MI – MSL 24,28,31 MI FF

Котел призначений для нагріву води до температури нижче температури кипіння при атмосферному тиску. Котел повинен приєднуватися до систем центрального опалення та гарячого водопостачання, відповідним його характеристикам і вихідної потужності.
Доручіть виконання робіт з монтажу котла кваліфікованим фахівцям сервісного центру, при цьому переконайтеся:
а) в точній відповідності типу котла виду використовуваного газу. Для детальної інформації-дивіться вказівки на упаковці і на паспортній табличці самого агрегату.
Важливо: Наклейка з даними про котел, находяшаяся в пакеті з документами, повинна бути наклеєна на котел на видному місці. Перед наклеюванням видаліть зашиту плівку з металевих поверхонь.
б) ретельно перевірте, що повітропровід видалення продуктів згоряння забезпечує достатню тягу; що повітропровід видалення продуктів згоряння не засмічений, і що через нього не видаляються продукти згоряння від будь-яких інших пристроїв, за винятком випадків, коли даний повітропровід спеціально розроблений для видалення продуктів згоряння більш ніж від одного пристрою відповідно до діючих норм і правил.
в) у разі якщо повітропровід видалення продуктів згоряння приєднується до існуючої димохідної системі, перевірте, що проведена її ретельне очищення від продуктів згоряння, які, відділяючись від стін під час роботи котла, можуть створити перешкоду потоку відпрацьованих газів.

Для забезпечення правильної роботи агрегату і виконання умов гарантії, дотримуйтесь наступних заходів:
1. Система ГВП:
1.1. У разі, якщо жорсткість води перевищує 20°F (1 ° F= 10 мг карбонату кальцію на літр води), згідно з діючими нормами потрібне проведення поліфосфатної або аналогічної обробки системи.
1.2. Після установки котла і безпосередньо перед його запуском повинна бути проведена ретельна промивка системи ГВП.
1.3. матеріали, використані в контурі гарячого водопостачання, відповідають Директиві 98/83 Європейського Союзу.
2. Система опалення:
2.1. нова система
Перед початком робіт по установці котла, система опалення повинна бути ретельно очищена і промита з використанням спеціальних засобів з метою видалення металевої стружки від нарізки різьблення, зварювальних бризок і залишків розчинника.
Для запобігання пошкодження металевих, пластмасових або гумових компонентів системи, необхідно використовувати нейтральні – не містять кислот і лугів – засоби очищення. Рекомендованими засобами очищення є:
відновники для систем опалення SENTINEL X300, X400 і FERNOX. Строго дотримуйтесь інструкцій виробника при використанні даних коштів.
2.2. Існуюча система
Перед початком робіт по установці котла, система опалення повинна бути ретельно очищена і промита з використанням спеціальних засобів для видалення осаду, відкладень і забруднюючих речовин, як описано в розділі 2.1.
Для запобігання пошкодження металевих, пластикових або гумових компонентів системи, необхідно використовувати нейтральні, що не містять кислот і лугу, засоби очищення такі, як SENTINEL X100 і FERNOX.
Строго дотримуйтесь інструкцій виробника при використанні даних коштів. Пам’ятайте, що присутність сторонніх включень в системі опалення може несприятливо позначитися на роботі котла (наприклад, привести до перегріву або збільшення рівня шуму в теплообміннику).

Siemens. Автоматизація інженерних систем будівель. Каталог

siemens-katalog

Перейшовши за посиланням, ви зможете подивитися каталог продукції Siemens-клапани, приводи, датчики, термостати, частотні перетворювачі і котроллери.

Каталог містить рішення для проектування систем опалення, вентиляції, кондиціонування та Освітлення, а також доповнений новими розділами рішень для індивідуальних приміщень і розумного будинку.

Открыть каталог Siemens. Автоматизация инженерных систем зданий

Або подивитися Каталог Siemens на сайті.

Оптимізація котельні

elidens

Котли лінійки De Dietrich ELITEC C140 компактні, легкі з мінімальною займаною площею і максимальною вагою 110 кг на
110 кВт. Важкодоступні котельні більше не проблема!

Серія Elidens C140 має ряд переваг для котельні:

* Повністю обладнані компактні версії (SH).
* Легке з’єднання.
* Доступність всіх сторін котла.
* Насос зі змінною витратою регулює витрату Q1 для отримання максимально можливого значення ΔT.
* Вся система (Котел і комплект) забезпечує роботу з нульовим потоком.

elidens-razd

Розділовий комплект зі зменшенням тепловтрати C140 – …SH
Версії C140 SH і EP оснащені монтажними комплектами на задній панелі котлів, що дозволяють гідравлічно відокремити Первинний контур від вторинного контуру для
уникнення забруднень в контурі вторинного опалення.

Керівництво по установці:
* 2 версії (SH і EP) дозволяють працювати при нульовій витраті
* Нейтральна точка може бути встановлена гідравлічно
* Осад може бути відфільтрований і видалений завдяки функції фільтрації (тільки для версії з комплектом SH).

 

elidens-demontazhДЕМОНТАЖНИЙ КОМПЛЕКТ
З пластинчастим теплообмінником C140 -… EP
У разі установки, де якість води не контролюється ( часті застої або накопичення осаду), ми пропонуємо пластинчастий теплообмінник + Модулюючий насос в
для поділу первинного контуру і старих, сильно окислених вторинних контурів для захисту котла.

 

Котли для комерційної нерухомості

EVODENS_PRO_AMC_45_65_90_115

EVODENS PRO DE DIETRICH НАСТІННІ КОНДЕНСАЦІЙНІ КОТЛИ:
Ультракомпактне рішення для комерційних установок

Новий котел Evodens Pro володіє надвисокою продуктивністю і потужністю від 109,7 кВт до 877 кВт в каскаді з 8 котлів. Завдяки компактному нагрівальному корпусу з алюмінієво-кремнієвого сплаву з великою площею поверхні теплообміну і високим опором. Це вимагає дуже низької швидкості впорскування завдяки регулюючому пристрою пальника, яке управляє фазами переходу всередині установки. Фронтальний доступ полегшує обслуговування і економить час.

Пальник з попереднім змішуванням з нержавіючої сталі забезпечує високу продуктивність, а поверхня з обплетених металевих волокон означає, що вона ідеально пристосовується до всіх вимог з модуляцією потужності від 18 до 100%.

КОНДЕНСУВАННЯ ДЛЯ КРАЩОЇ ЕНЕРГЕТИЧНА ЕКСПЛУАТАЦІЇ

СПЛАВ З АЛЮМІНІЮ / СИЛІКОНУ: ІДЕАЛЬНА КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ОПТИМІЗОВАНОЇ РОБОТИ ГЕНЕРАТОРА.
* Тверда хімічна стійкість: сплав алюмінію / кремнію витримує кислотні конденсати, що утворюються в димових газах.
* Висока стійкість до корозії завдяки автопасивации на поверхні.
* Алюміній є відмінним провідником тепла (в 5 разів краще, ніж сталь).
* Немає обмежень по температурі повернення: теплообмін оптимізований.
* Конденсація, * * * * Класифікація CE відповідно до Європейської Директиви 92/42 EEC.
* Генератор швидкого реагування завдяки невеликому об’єму води.
* Екологічно чистий матеріал: може бути перероблений.

 

EVODENS PRO

Чи підійде газовий пальник Giersch GG10-LN? Технічні дані

gazovaia_gorelka_giersch_kiev_ukraine

Монтаж газопальникового пристрою повинен проводитися відповідно до багатьох приписами і директивами. Тому в обов’язки монтажника входить докладне ознайомлення з усіма приписами. Монтаж, введення в експлуатацію і технічне обслуговування повинні проводитися уважно, згідно з відповідними інструкціями.
У приміщеннях з підвищеною вологістю повітря (пральні), високим вмістом пилу або агресивних парів не допускається проводити пуск пальника в експлуатацію. Котельню слід провітрювати, відповідно, забезпечуючи повітрям для горіння палива Gorenje . Газові пальники Giersch серії GG10-LN призначені для спалювання природного або зрідженого газу згідно DIN EN 437 і відповідають європейським нормам DIN EN 676.
Обсяг поставки і приєднувальні розміри.
Перед монтажем газових пальників Giersch слід перевірити комплект поставки.

 

Комплект поставки:
Пальник, розсувний фланець і ущільнення, 4 кріпильних гвинта, окрема інструкція з експлуатації, технічний паспорт, 7-полюсне штекерне з’єднання. Газова рампа і ущільнення.
При монтажі газової лінії і введенні в експлуатацію необхідно враховувати місцеві специфічні правила, напр. у Німеччині це технічні правила DVGW (DVGW-TRGI). Для цього слід звернути на наступні норми і приписи:
G1, G3: монтаж гаеових ліній EKAS-Form 1942: директивні вказівки для зрідженого газу, приписи кантоних адміністрацій, частина 2 (наприклад приписи пожежників).
Газопровід слід прокладати відповідно до кількості витрати газу і наявним у розпорядженні його динамічному тиску таким чином, щоб газ підводився до пальника найкоротшим шляхом з найменшою втратою тиску.
Втрати тиску на газовій рампі і пальнику, а також опір з боку газів, що відходять теплової установки повинні бути менше, ніж динамічний тиск газу на вході.

Технічні дані/тип пальника GG10 / 1-LN GG10 / 2-LN
Потужність пальника в кВт 12 – 60 20 – 90
Вид газу природний газ LL + E = “- N”, скраплений газ 3B / P = ” – F“
Вхідний тиск газу для MBC65 ½ ” 65 мбар
Вхідний тиск газу для MBC120 ¾ “ 360 мбар
Вхідний тиск газу для KE15 ½ “ – 360 мбар
Напруга 1 / N / PE ~ 50 Гц / 230 В
Споживання струму старт макс. / експлуатація 1,9 A / 0,8 A
Електродвигун в Вт 90
Запальний трансформатор 35 mA; 8 кВ Еф.
Блок управління DMG 970
Вага в кг 8
Рівень шуму в дБ (A) ≤ 59

Щоб проконсультуватися або придбати пальник Giersch GG10-LN робіть замовлення на сайті або звертайтеся по телефону.

Автомати горіння SIEMENS LMO

siemens-lmo14

Рідкопаливні автомати горіння SIEMENS LMO на базі мікроконтролера для запуску, управління і контролю наддувних рідкопаливних пальників з переривчастим режимом роботи. Стандартні версії потужністю до 30 кг / год, спеціальні версії – вище 30 кг / год.

Прилади LMO14…, LMO24…, LMO44… і це опис призначені для використання виробниками оригінального обладнання (OEM), які інтегрують автомати горіння в свої вироби!Gorenje!

Автоматы горения LMO… застосовуються для запуску і контролю 1 – або 2 – ступінчастих повітродувних пальників з періодичною подачею. Контроль жовтого полум’я здійснюють фоторезистивні датчики QRB…, окисного полум’я за допомогою датчиків блакитного полум’я QRC…

 

Габаритні розміри корпусу, електричні з’єднання і датчики полум’я LMO… такі як у автоматів горіння LOA.

Загальні властивості:
– Рідкопаливні пальники з вентиляторами згідно EN 267
– Автомати горіння для застосування з рідкопаливними пальниками моноблочної конструкції згідно EN 230 Gorenje
– LMO44… для застосування зі стаціонарними воздухоподогревателями
– Виявлення зниженої напруги
– Можливість дистанційного електричного повторного запуску
– Шунтуючий контакт для рідкопаливного підігрівача
– Контроль часу для рідкопаливного підігрівача
– Точна і відтворювана послідовність управління завдяки цифровій обробці сигналу
– Керована періодична операція після 24 годин безперервної роботи
– Обмеження кількості повторень
– Багатобарвна індикація стану відмови і операційних повідомлень

Для покупки рідкопаливних автоматів горіння Siemens lmo звертайтеся в нашу компанію за телефоном (044)451-84-48

Новинка! Настінні конденсаційні котли De Dietrich Naneo S

dedietrich-naneo-s

• PMC-S 24, 34
одноконтурні котли потужністю від 6,1 до 35,7 кВт для опалення

* PMC-S 24, 34 + BMR 80 або SRB 130
двоконтурні котли потужністю від 6,1 до 35,7 кВт для опалення та ГВП з ємнісним водонагрівачем об’ємом 80 або 130 літрів

• PMC-S … MI
двоконтурні котли потужністю від 6,1 до 35,7 кВт (в режимі ГВП потужність до 37,8 кВт) для опалення та ГВП проточного типу з пластинчастим теплообмінником

Умови експлуатації:

КОТЕЛ
Максимальний робочий тиск: 3 бар
Максимальна робоча температура: 90С
Захисний термостат: 110 з
Живлення: 230 В, 50 Гц
Клас захисту: IP X4D

ВОДОНАГРІВАЧ
Максимальний робочий тиск: 10 бар

Дуже компактний і легкий котел C інноваційним дизайном: 368 х 674 х 364 мм.

  •  Котел можна доукомплектувати монтажною рамою з функцією автоматичного підживлення (Додаткове обладнання);
  • Дуже проста в експлуатації панель управління з РК-дисплеєм і клавішами для регулювання температури. Можливості Панелі управління можна розширити за допомогою різного додаткового обладнання: Модулюючий термостат кімнатної температури, провідний термостат кімнатної температури SMART ТСО;
  • Котел призначений як для нових опалювальних установок, так і для заміни старого обладнання завдяки наборам для заміни старих котлів (Додаткове обладнання
  • Можливі різні конфігурації для забору повітря на горіння і відведення димових газів: вертикальний або коаксіальний димар, приєднання до димової труби, окремі трубопроводи для забору повітря та відведення димових газів, під’єднання до колективного герметичному димоходу (3СЕр)

Переглянути детальніше:

Настенный газовый котел De Dietrich Naneo S

Настенный котел De Dietrich Naneo S PMC-S…MI для отопления и ГВС
Настенный котел De Dietrich Naneo S PMC-S 24, 34 только для отопления
Настенный котел De Dietrich Naneo S PMC-S 24-34/BMR 80 отопление и ГВС
Настенный котел De Dietrich Naneo S PMC-S 24-34/SRB 130 отопление иГВС

Яка потужність котла потрібна для будинку?

DTG X 30 n GMT130

Якщо ви вибрали джерело палива для котла, яким плануєте обігрівати будинок, задайте собі питання про продуктивність, яка потрібна для вашої системи. Беручи до уваги, що 71% від загальних витрат на паливо в домогосподарстві витрачається на опалення будинку, це гарна ідея, щоб встановити ефективну систему!

Необхідна продуктивність в основному визначається:

1.Розмір площі, яка буде нагріта.
2.Наскільки добре будинок ізольований і де він знаходиться.
3.Кількість мешканців в будинку.
4.Ваші потреби в гарячій воді.

Сьогодні потреби в опаленні житлових приміщень знижують завдяки поліпшеній ізоляції. Навпаки, потреби в гарячій воді для будинку різко зросли. Нерідко саме обсяг виробництва гарячої води для побутового споживання впливає на необхідну продуктивність котла.

Постійно збільшуючи енергоефективність

Котел, якому більше 25 років, втратив 25% своєї ефективності і коштує на 30% дорожче з точки зору палива. Сучасна пальник-паровий котел гарантує краще згоряння і оптимальний вихід від 92 до 95%. Це означає, що від 92% до 95% палива, споживаного котлом, виділяється у вигляді тепла. Цей відсоток зростає більш ніж на 100% при використанні конденсаційних котлів, які вловлюють приховану теплоту, що міститься в водяній парі, що утворюється при спалюванні газу або масла.

Конденсаторний ряд De Dietrich складається з декількох моделей, які забезпечують інтегрований комфорт опалення та виробництво гарячої води при дотриманні найсуворіших норм охорони навколишнього середовища.
Вони включають :

Підлогові газові котли: Elidens, Ecodens, SBK
Масляні підлогові котли: GTU C 120
Газові настінні котли: Innovens, Vivandens
Виграшна Інновація

Компанія De Dietrich була удостоєна премії Janus Industry * в січні 2006 року за свої котли Elitec і Elidens.
Думка журі з Французького інституту дизайну:
“Цей асортимент продукції ілюструє оновлення компанії De Dietrich. Його інтелектуальний дизайн означає, що він знаходиться в повній гармонії зі своїм часом. Це показує відповідну відповідь на потребу ринку. Журі також вразило фактори навколишнього середовища, які були прийняті до уваги: економія енергії та використання пальників з низьким рівнем викидів ».
* Janus de l’industrie-це нагорода, що присуджується з 1953 року Французьким інститутом дизайну, партнером ініціативи e-Mergences за найсучаснішими проектами.

Дров’яні системи: все ще актуальні сьогодні

У категорії високопродуктивних систем ми також знаходимо дров’яні опалювальні системи. Їх вихід може перевищувати 70%, а може досягати 88%, в залежності від типу котла.
Діапазони з, CBP, МУП, CBI оснащені камерою згоряння в вогнетривкому бетоні, що створює високу ефективність і гарантує довговічність нагрівальної камери.
Компанія De Dietrich розробила свої системи для роботи один з одним, тому Ви можете максимально використовувати різні джерела палива, комбінуючи різні системи. Наприклад, дров’яної котел можна комбінувати з масляним або газовим котлом, тепловим насосом або сонячною установкою Dietrisol Quadro для опалення та виробництва гарячої води для побутового споживання.

Теплові насоси: екологічні та економічні

Тепловий насос отримує енергію з навколишнього середовища (повітря, вода, земля) і використовує її для опалення та охолодження вашого будинку з дуже економічною витратою. Є дві системи, які використовуються для досягнення екологічного та економічного опалення: аеротермія та геотермія. Повітря, вода і земля є джерелами великої кількості енергії, яка постійно оновлюється завдяки дощу і сонячним променям.
Навіть якщо взимку буває рекордно холодно, продуктивність теплових насосів De Dietrich, які можуть працювати при температурі до -20 ° C, залишається постійною. Крім того, вибравши Реверсивний тепловий насос, ви виграєте від охолодження будинку влітку.
Наші теплові насоси були розроблені, щоб ідеально вписатися в вашу існуючу установку. Ви можете комбінувати їх з сонячним обладнанням, бойлером або додатковим електричним опаленням.

Не соромтеся звертатися до постачальника De Dietrich Імперії Лтд за порадою. Вони точно оцінять масштаб опалювального обладнання, яке вам потрібно, потужність, яка вам буде потрібно, і простір, необхідний для його розміщення. Вони будуть враховувати не тільки технічні параметри, але і ваш бюджет, ваш спосіб життя і ваші очікування з точки зору комфорту.

Регулятор тиску газу Medenus RS250 / 251. Технічне обслуговування

Регулятор тиску газу Medenus RS 250/251 з вбудованим запобіжним запірним клапаном гарантує, що вихідний тиск залишається максимально постійним, незалежно від вхідного тиску, і забезпечує швидке регулювання тиску навіть у разі раптової зміни витрати. Вбудований запобіжний запірний клапан забезпечує безпечне відключення в разі надлишкового або зниженого тиску.

На відео показаний приклад технічного обслуговування регулятора тиску газу Medenus RS250 / 251.

Рекомендації по інтервалах обслуговування контролерів MEDENUS на підставі робочого листа DVGW G495 в залежності від тиску на вході:

0,1 до 1 бар кожні 8 років
Від 1 до 5 бар кожні чотири роки
5 до 16 бар кожні два роки

З питань придбання звертайтесь за телефоном: (044)451-84-48.

Всі результати пошуку